Pogledajte aktivne projekte na području opštine Brod

Na području opštine Brod, projekti koji su trenutno u toku teku utvrđenom dinamikom.

U Ulici Majke Jugović, postavljen je tamponski sloj kamena, te je sada izvršena priprema za asfaltiranje trotoara, a završetak radova se očekuje do kraja nedjelje.

Ulica prema Gradskoj pijaci (Ulica Jovana Dučića) svoj konačni izgled dobiće za 15 dana, do sada su postavljeni ivičnjaci, slivnici za odvodnju oborinskih voda, a u toku su radovi na postavljanju pripremne podloge za asfaltiranje.

U završnoj fazi su radovi na izgradnji Ulice Branka Kovačevića. U ovoj Ulici isprojektovani su i povezani slivnici sa kanalizacionom mrežom, postavljeni ivičnjaci, a danas se radi na pripremanju podloge za asfaltiranje, tj. postavljanju tamponskog sloja. U zavisnosti od vremenskih uslova, završetak radova planira se za petak.

Nastavljaju se aktivnosti na farbanju ograda na svim putnim pravcima opštine Brod, magistralnim, regionalnim i lokalanim. Za mostove kojima nedostaju ograde, u toku je njihova izrada, kako bi se u što kraćem roku izvršila postavka.

U narednom periodu, nakon vegetacijskog proseca, izvršiće se orezivanje gradskog zelenila, a takođe se planira i sezonska zamjena cvijeća.

U toku su i redovne aktivnosti na nasipanju nekategorisanih puteva na području opštine Brod.

(mojbrod.info)

Tagovi: