Marko Pavić postaje politička prošlost? (FOTO)

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić rekao je danas novinarima u Banjaluci da je "možda i dosta sa njegovim kandidaturama za lidera te stranke".
Nakon redovne sjednice Predsjedništva DNS-a, Pavić je istakao da je stranka zadovoljna rezultatima ovogodišnjih lokalnih izbora i kontinuitetom rasta povjerenja partiji. 

"Imali smo oko 31 odsto više glasova nego na prethodnim izborima, a Predsjedništvo stranke će posebno analizirati sredine u kojima su imali jednak ili manji broj glasova", naveo je Pavić. 

On je rekao da je analiza rezultata na ovogodišnjim izborima rađena za svrhu pripreme za naredne parlamentarne izbore, 2018. godine. 

"To je jedna od ključnih godina u kojoj će DNS svojim aktivnostima željeti da građanima predstavi kako da Republika Srpska bude uspješna kao neke lokalne zajednice koje smo vodili", poručio je Pavić. 

Kada je riječ o raspisivanju unutarstranačkih izbora na svim nivoima, Pavić je naveo da će taj proces početi 1. februara i završiti do kraja juna naredne godine. 

"Pripremili smo sve da ti izbori proteknu u najboljem redu", rekao Pavić i najavio da će sjednica Glavnog odbora DNS-a biti održana u subotu, 10. decembra.

Tagovi: