HOROR U BANJALUCI: Marković bejzbol palicom pretukao ženu

Podzemna garaža zgrade u Novoj Varoši jutros je bila poprište obračuna o kojem bruji čitava Banjaluka.

Bivši direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i bivši pomoćnik ministra,  Slobodan Marković,  pretukao je pedesetdvogodišnju banjalučanku inicijala B.K. Razlog napada je, prema nezvaničnim informacijama, novac koji mu je pretučena dugovala.

Marković je rano jutros ženu sačekao u podzemnoj garaži kada je krenula na posao i zadao joj više udaraca bejzbol palicom.

Iz policije nisu potvrdili kako se napad dogodio, a ženi su u pomoć pritekli slučajni prolaznici, koji su je, kako su ispirčali, zatekli oblčivenu krvlju i odmah pozvali Hitnu Pomoć. Pedesetdvogodišnja Banjalučanka primljena je u klinički centar sa potresom mozga. Stanje joj je  sada stabilno.

“Pacijentica je primljena sa dominantnom povredom glave, potresom mozga i povredom u području petog vratnog pršljena. Stanje pacijentice trenutno je stabilno, ali detaljnije prognoze su još preuranjene”, rekla je Tamara Radlović, portparol UKC RS.

Brzi su bili i iz policijske stanice, pa su nakon samo nekoliko minuta uhapsili Slobodana Markovića. Iz Centra Javne bezbjednosti poručuju da će o svemu  biti obaviješteno Okružno javno tužilaštvo.

“Policijski službenici će izvršiti uviđaj, izuzeti sve predmete i tragove bitne za rasvjetljavanje navedenog događaja, a o prikupljenim činjenicama upoznaće dežurnog tužioca, Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji će izvršiti kvalifikaciju djela”, kaže se u saopštenju iz MUP-a.

Iz policije nisu željeli da saopšte više detalja, a u Okružnom tužilaštvu kažu da slučaj još nije u njihovim rukama.

(ATV)

Tagovi: