ŠOK U KNEŽEVU: Ubila se zbog razvoda?

Milana Budić (26) iz Kneževa ubila se u ponjedeljak u svojoj kući, pucnjem iz pištolja u glavu.

Tragedija je prijavljena oko 7 časova ujutru nakon što su šokirani članovi porodice zatekli Milanino telo u lokvi krvi. Nezvanično saznaje se da je Milana sebi pucala u čelo, a pored tijela je zatečen pištolj CZ 99 i jedna čaura. Radi se o oružju koje je vlasništvo njenog brata, zaposlenog u Oružanim snagama BiH. Motiv i okolnosti ove tragedije nisu poznati, a više detalja biće poznato po završetku istrage.

Uviđaj je izvršen u prisustvu dežurnog mrtvozornika i tom prilikom je konstantovano da nema elemenata koji upućuju na eventualno krivično delo.

Poznanici Milane Budić bili su šokirani i zatečeni tragičnom viješću. Niko, kako tvrde, ne može ni da pretpostavi zašto je digla ruku na sebe.

- Milana je razvedena i nema djece. Ona je godinama bila u vezi s jednim policajcem, za koga se i udala. Njihov brak nije trajao dugo i razveli su se već poslije dva ili tri mjeseca. Nju je to dosta pogodilo, ali ne vjerujem da bi se zbog toga ubila - rekla je Milanina poznanica.

Ona kaže da ništa nije slutilo na tragediju.

- Svi su u šoku i ne mogu ni da zamislim kako je njenoj porodici - rekla je djevojka koja je insistirala na anonimnosti.

(novosti.rs)

Tagovi: