Brodski vatrogasci proslavili Ilindan

Brodski vatrogasci proslavili su juče krsnu slavu, Svetog proroka Iliju, a ispred krsnog hljeba, koljiva i svijeće, istaknute su želje da iduću slavu dočekaju uz što manje intervencija.

Starješina Profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice Mile Vukman uputio je riječi zahvale Opštinskoj upravi, od koje i dalje ne nedostaje razumijevanja i podrške, ali i svojim kolegama vatrogascima koji se nesebično bore protiv požara, koji su u ovo doba godine učestali.

Brodski vatrogasci su zadovoljni svojim radom između dvije slave i ističu da su uvijek na raspolaganju građanima u svim nepogodama koje ih zadese te da su uspješno obavljali sve zadatke u proteklom periodu.

Obilježavanju krsne slave vatrogasne jedinice prisustvovali su i predstavnici lokalne zajednice, šef kabineta Načelnika opštine Vanja Nikolić, predsjednik Skupštine Aleksandar Kruškonjić, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Nikola Bačić, kao i direktori javnih preduzeća Dom zdravlja i KOMVOD – Igor Jeremić i Boban Đurđević, ali i mnoge druge zvanice.

D.M.