Detalji ubistva u Modriči: Vlasnik kafića upucan dok je slavio rođenje djeteta

Marko Radoš (33) vlasnik lokala “Koloseum” ubijen je dok je sa društvom proslavljao rođenje djeteta, saznaje Srpskainfo.

Radoša je hicem iz pištolja pogodio Perica Simčević (29) iz Šamca, a istražioci još uvijek utvrđuju da li se u konkretnom slučaju radilo o klasičnom ubistvu ili ubistvu iz nehata.

Tragedija je policiji prijavljena jutros oko 2.50 časova, nakon šo je došlo do tuče u lokalu “Koloseum” u Modriči.

– Policijskoj stanici Modriča oko 2. 50 časova, prijavljeno je da je došlo do tuče u ugostiteljskom objektu u Modriči. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici Policijske stanice Modriča koji su utvrdili da je za sad iz nerazriješenih okolnosti došlo do opaljenja iz pištolja koji je kod sebe posjedovalo lice inicijala P.S, a kojom prilikom je smrtno stradalo lice inicijala M.R., vlasnik navedenog ugostiteljskog objekta – saopšteno je iz PU Doboj.

Srpskainfo saznaje da je uoči tragedije vlasnika lokala sankcionisala komunalna policija jer je radio poslije 23 časa.

– Navodno su se gosti poslije toga razišli, ali su se naknadno očigledno vratili u lokal- objasnio je izvor iz policije.

Uviđaj je u toku, a istim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Za sada slučaj nije kvalifikovan kao ubistvo, a detaljnije informacije biće poznate nakon obavljenog uviđaja koji će utvrditi tačne okolnosti tragedije.

Tagovi: