Dnevni horoskop za 22. jul 2021. godine

OVAN

Razmišljate u smjeru proširivanja posla na inostrano tržište. Angažujete se u smjeru dobijanja informacija šta zakon kaže povodom toga. Totalno ste nezainteresovani za brak i partnerku. Zdravlje je zadovoljavajuće.

 

BIK

Pokušavate da prevazićete poslovne teškoće, ali vam to ne ide od ruke. Iako ste obeshrabreni i dalje ste uporni da postignete cilj. Smeta vam što je bračni partner fokusiran na sve oblasti sem na bračnu. Imunitet je u padu.

 

BLIZANCI

Tvrdoglavi ste, uporni, ne odustajete od cilja iako je očigledno da postoje veće teškoće. Emotivno ste frustrirani i vjerujete da nikada nećete naći pravu osobu za sebe. Mišići su slabi. Bilo bi dobro da počnete da vježbate.

 

RAK

Zadovljni ste kako se posao razvija. Ukoliko imate zakazano ročište proći ćete odlično na sudu. Brak je u krizi. Imate utisak da šta god da pokušate nema mu spasa jer su se partnerove emocije ugasile. Zdravlje je stabilno.

 

LAV

Bilo bi dobro da izbjegavate pregovore ili da pošaljete nekog da vas zamijeni. Prilično ste rigidni, nepopustljivi da vas očekuje fijasko za pregovaračkim stolom. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Zdravlje je stabilno.

 

DJEVICA

Toliko ste nezadovoljni poslovnom saradnjom da je iznenada prekidate. Zbog finansija ste prilično zabrinuti i nervozni. Totalno ste nezainteresovani za mijenjanje statusa slobodne osobe. Nervi su osjetljivi.

 

VAGA

Posao je stabilan, a posao obavljete bez žurbe, u radnoj ali opuštenoj atmosferi. Smarate partnera pričajući mu jedno isto i zahtevajući da on promijeni svoje ponašanje što mu ne pada na pamet. Zdravlje je odlično.

 

ŠKORPIJA

Očekuje vas ozbiljan razgovor sa nadređenom osobom. Nije zadovoljna vašim rezultatima. Daje vam savjete i sugestije kako da riješite probleme. U potpunosti ste prepuštate emocijama. Prezadovoljni ste vezom. Moguća je glavobolja.

 

STRIJELAC

Problemi su se toliko nagomilali da ne uspijevate da ih riješite. Ne prija vam pritisak na poslu. Bračni partner vam pruža podršku koja vam je u ovom periodu neophodna. Jako ste nervozni i zabrinuti. Potreban vam je odmor.

 

JARAC

Tajni poslovni pregovorri odlično napreduju. S kolegama pravite dugoročne planove. Na polju ljubavi nema nikakvih dešavanja i to prihvatate kao neminovnost. Zdravlje je stabilno. Odmarate uz knjigu, muziku ili piće.

 

VODOLIJA

Odličan je dan za rješavanje sudskih pitanja. Sve se odvija u vašu korist. Zbog toga se osjećate moćno i pobjednički. Prezadovoljni ste vezom. Uživate u opuštenom odnosu sa partnerom. Zdravlje je stabilno.

 

RIBE

Vaš uspjeh je odjeknuo. Uživate u pohvalama. Osjećate se samouvjereno. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. U opuštenoj atmosferi razmjenjujete informacije o tekućim dešavanjima. Zdravlje je odlično.

Tagovi: