Horoskop za ponedjeljak, 30. novembar

BLIZANCI SUBJEKTIVNI, LAV OPREZAN, RIBE DEKONCENTRISANE…

OVAN
POSAO: Pažljivije analizirajte nečije upozorenje. Bez obzira na veliku upornost ne možete da nametnete svoja praktična rješenja. Bolje je da ostanete u nečijoj sijenci nego da počinjete posao za koji nemate dovoljno interesovanja ili podrsku većine.
LJUBAV: Zaobilazite različite “ljubavne dvosmislice” ili osobe sumnjive reputacije, ali na kraju ne postižete željeni efekat.
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.

BIK
POSAO: Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovno-finansijski uspjeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje Vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati.
LJUBAV: Ukoliko vam je stalo da obradujete blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.

BLIZANCI
POSAO: Postoje situacije koje rješavate sa manje uspjeha nego vaši saradnici, izbjegavajte konflikt sa osobom koja vam nameće svoje konzervativno mišljenje.
LJUBAV: Suviše subjektivno doživljavate trenutne događaje u ljubavnom životu, pa prepustite svom partneru da kreira zajedničke planove.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RAK
POSAO: Brzopleto ste prihvatili nečiju ponudu i sada vam preostaje da žalite zbog onoga što ste rekli ili učinili pred svojim saradnicima. Ako ste suviše zaokupljeni velikim ambicijama obratite pažnju na nečiji komentar o novim poslovnim prilikama.
LJUBAV: Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Skloni ste pretjerivanju i nepotrebno izazivate nečije negodovanje.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

LAV
POSAO: Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti, pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mjesto i ulogu u timu saradnika.
LJUBAV: Ne želite da se uljuljkujete lažnom nadom, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni i promišljeni prije nego sto progovorite.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

DJEVICA
POSAO: Oslonite se na svoj instinkt i nemojte dozvoliti da neko smišljeno umanjuje vaše zasluge ili da vas zavarava pogrešnom pričom o dobitku.
LJUBAV: Važno je da se pridržavate dogovora u odnosu sa voljenom osobom kako biste osjetili emotivnu pažnju i prihvaćenost. Nema potrebe da kršite neka ustaljena pravila u zajedničkom životu.
ZDRAVLJE: Niste u kondiciji.

VAGA
POSAO: Svojim načinom razmišljanja i ponašanjem djelujete podsticajno na okolinu. Važno je da podstičete dobar odnos sa saradnicima, kao i da ispoštujete različite stavove o izboru poslovnih interesa i prioriteta.
LJUBAV: Osmislite novu situaciju ili gest koji će usrećiti voljenu osobu. Pažnje i ljubavi nikada nije dovoljno za zajedničku sreću.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA
POSAO: Stalo Vam je da ostvarite konkretne rezultate, tako da vas iritira nečija kolebljivost ili nesigurnost u poslovnim pregovorima. Izbjegavajte rivalske odnose i ne budite sujetni pred saradnicima.
LJUBAV: Nedostaje vam emotivni podsticaj, pa planirajte susret sa osobom koja će vam udahnuti dodatnu energiju i topla osjećanja.
ZDRAVLJE: Kontrolišite pritisak.

STRIJELAC
POSAO: Imate stroge kriterijume i iritira vas nečija pojava, površnost ili neodgovornost u poslovnom susretu. Razmišljate o promjeni uslova kako biste ostvarili bolji standard.
LJUBAV: Priželjkujete veću umjerenost u susretu sa bliskom osobom, jer burni ili “teatralni” izlivi osjećanja kod vas pobuđuju dodatnu sumnju i negativnu reakciju.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

JARAC
POSAO: Imate utisak da vaše riječi ne predstavljaju dovoljno jake argumente u susretu sa osobom koja odlučuje o poslovno-finansijskim interesima. Ukoliko vam je stalo da otklonite nečiju sumnju, zatražite dodatnu intervenciju.
LJUBAV: Ponekad se lako zanosite i ne pružate dovoljno pažnje voljenoj osobi, slobodno izrazite “ljepši dio” svoje ličnosti.
ZDRAVLJE: Posjetite stomatologa.

VODOLIJA
POSAO: Djelujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, tako da vas očekuju različiti komentari i nečije negodovanje.
LJUBAV: Osjećate rezignaciju ili “emotivnu prazninu”, možda vas partner ima više problema nego što možete da pretpostavite.
ZDRAVLJE: Odlično.

RIBE
POSAO: Djelujete dekocentrisano jer vas neko indirektno sputava da ostvarite svoje poslovno-finansijske ciljeve. Ne trpite pritiske i ne želite da se pomirite sa strogim poslovnim rezimom ili neuspjehom na tom polju.
LJUBAV: Skloni ste pretjerivanju u svojim zahtjevima, Vaše želje ne mogu da se nalaze ispred nečijih potreba. Voljena osoba ima svoja mjerila i režim
ZDRAVLJE: Moguća prehlada.

Tagovi: