Humanitarni bazar za Lazu Grabovca

U organizaciji žena iz Broda, a na inicijativu Brođanke Slavice Škvorc danas je u Brodu organizovan humanitarni bazar za našeg sugrađana Lazu Grabovca.

Na tezgama bazara našle su se raznorazne sitnice iz kućne radinosti, domaći kolači i pite, a bazar je organizovan na dvije lokacije, na trgu Patrijarha Pavla i na gradskoj pijaci.

Humanitarna akcija pod nazivom "BROD ZA NAŠEG LAZU" bila je uspješna.

Na današnjem bazaru skupljeno je 3.560,00 KM, uplate iz dijaspore u iznosu od 1.100 €, direktne uplate na domaći račun 1.340,00 KM i prihod od slika naše mlade brodske umjetnice Branislave Zarić 250,00 KM.

Osim djevojaka koje su učestvovale u organizaciji, pripremi bazara i nesebičnoj podršci u akciji su učestvovale i naše pekare, palačinkarnica "Vožd", Udruženje žena "Đurđevak", Udruženje "Korak nade", KSS Brod, gospođa Radmila Panić i mnogi drugi.

Sredstva prikupljena na ovom bazaru biće uplaćena na račun Grabovca, kako bi pomogli našem sugrađanu u daljem liječenju.

Hvala našim sugrađanima na nesebičnim donacijama, još jednom smo pokazali koliko smo složni kad trebamo jedni drugima!

Akcija se nastavlja i sutra u organizaciji brodskih Delija a u vidu pikado turnira koji će se održati u objektu Bife Stadion.

Lazo Grabovac sa opakom bolešću bori se već trinaest godina, a u mećuvremenu dobio je otkaz u rafineriji nafte, tako da danas žive od plate supruge Suzane.

Svi koji žele da pomognu Lazi u daljem liječenju, sredstva mogu da uplate na tekući račun 552-115-3329-590-723 koji je otvoren kod Addiko banke.

Tagovi: