Kako prepoznati prevaranta i patološkog lažljivca?

Iako sve funkcioniše savršeno, i vi se odlično slažete, sretni ste i nasmijani zajedno, ipak se može dogoditi nevjera.

Nemojte se odmah preplašiti, ali čak 25 posto oženjenih frajera priznalo je kako su prevarili svoju suprugu, a 56 posto njih da su bili sretni u braku kad su počinili prevaru. Stoga, iako sve funkcioniše savršeno, i vi se odlično slažete, sretni ste i nasmijani zajedno, ipak se može dogoditi nevjera.

Kako pronaći tog patološkog lažljivca, koji dođe nasmijan kući s buketom ruža za vas, a upravo je završio svoje strastvene igrice među plahtama s drugom? To je dosta zahtjevan zadatak, ali ako slijedite naše savjete, na dobrom ste putu.

1. Vašem partneru smeta ako uzmete njegov telefon, a on stalno dobija čudne pozive, koje samo prekida, a uz to je i izuzetno napet i rastresen.

2. Ako vašeg frajera iznenada zanima zdraviji način života i prehrane, vježbanje, mršavljenje, postoji opasnost da nekoga želi šarmirati.

3. Obratite pažnju na svaku promjenu u vašem zajedničkom seksualnom životu, moguće je da više nema volje za seks ili je sada odjednom jako napaljen.

4. Ako je vaš partner prije često znao izbjegavati svoje radne zadatke na poslu, a sada se odjednom s posla vraća kasnije i stalno mora na poslovne sastanke, to mora probuditi vašu sumnju iako je to naizgled odličan alibi.

5. Iako se odlično slažete s njegovim prijateljima, on sada insistira da budete sami. To može biti znak da se boji da ne biste nešto naslutili razgovarajući s nekim njegovim prijateljem.

Tagovi: