Na dnevnom redu skupštine opštine Brod 27 tačaka

Na 3. redovnoj sjednica skupštine opštine Brod, čije je održavanje zakazano za 23. mart, raspravljaće se o 27 tačaka dnevnog reda, usaglašeno je na danas održanoj sjednici kolegijuma SO.

Predsjednik SO Aleksandar Kruškonjić, između ostalog, naveo je da će odbornici razmatrati Prijedlog zaključka o prihvatanju informacije o davanju saglasnosti načelniku opštine za zaključenje sudskog poravnanja u radnim sporovima pokrenutim po tužbama radnika zbog zaštite prava iz radnog odnosa – prestanka radnog odnosa, zatim prijedlog programa održavanja lokalnih i nekategorisanih puteva i ulica na području opštine Brod u 2021. godini.

Pored ovoga, Skupština će se izjašnjavati i o prijedlogu plana utroška sredstava ostvarenih prodajom šumsko-drvnih sortimenata u razvoj nerazvijenog područja opštine Brod u tekućoj godini.

Između ostalog, na odborničkim klupama naći će se i prijedlozi odluka, o izmjeni i dopuni odluke o komunalnim taksama,o osnivanju mjesnih zajednica na području opštine, kao i informacija o stanju javnog reda i mira, bezbjednosti građana i imovine na području opštine Brod.

Sjednica SO Brod biće održana u amfitetatru SŠC ”Nikola Tesla” s početkom  u 9 časova.

Tagovi: