Nina Bukejlović predložila svoju majku za delegata u Vijeću naroda RS

Novoizabrani poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nina Bukejlović predložila je svoju majku Aidu Prešić za delegata u Klubu Bošnjaka Vijeća naroda RS.

Centralna izborna komisija BiH ovjerila je listu koju je predložila Bukejlovićeva, a pored njene rođene majke koja je nosilac na listi su još Vedran Sofić, Alma Vidojević i Adnan Isić.

Izbor delegata je na dnevnom redu sutrašnje sjednice NSRS, a da bi Aida Prešić sjela u udobnu delegatsku fotelju, biće dovoljno da za nju glasa njena kćerka i novoizabrani poslanik SNSD-a, inače bivša predsjednica Omladine SDS-a. Treba napomenuti da je Aida Prešić u dugogodišnjoj vanbračnoj vezi sa predsjednikom dobojskog SNSD-a i nekadašnjim šefom dobojskog SDS-a i dugogodišnjim gradonačelnikom ovog grada Obrenom Petrovićem.

Nina Bukejlović juče nije bila raspoložena da odgovori na jednostavno pitanje – da li joj je Aida Prešić majka.

- Nemojte me to pitati, ne želim da odgovaram na to ko je kome majka ili otac - kratko je rekla Bukejlovićeva za CAPITAL.

Na pitanje zašto je predložila majku za delegata i da li smatra da je to primjereno, kratko je rekla „doviđenja“ i prekinula razgovor.

Više o ovoj temi pročitajte OVDJE

CAPITAL.ba