Oženjeni Polojčani bolji od neoženjenih

Tradicija odigravanja božićne fudbalske utakmice između ekipa Oženjenih i Neoženjenih Polojčana ni ove godine nije zanemarena. Na stadionu fudbalskog kluba Radnički iz Poloja, svake godine ekipe sastavljene od mještana ove brodske mjesne zajednice odigraju utakmicu. S jedne strane budu oni s burmom na ruci, dok naspram njih stoje neženje. 

Ovogodišnja božićna utakmica, prema riječima aktera "derbija" bila je najkorektnija do sada. 

- Utakmica je završila bez ijednog incidenta, čak ni petarda nije bačena. Žao nam je što sljedeće godine par njih neće moći da igra zbog godina starosti, čak je i Mićo Savkin tako odlučio, kaže Željo Marinković Dusa, kapiten ekipe oženjenih.

Rezultat je u prvom planu, da se zna da li je bolje biti oženjen ili momak. I dok oženjeni tvrde da su neoženjenima postigli šest pogodaka, ekipa muškaraca bez vjenčanog lista tvrdi da su primili ukupno pet golova.

- Oni tvrde da je 5:3, dok smo mi došli do rezultata 6:3 u našu korist. Međutim, mi smo pošteni, i ne gledamo pobjedi u zube, priznajemo rezultat 5:3 u našu korist. A oni ako hoće da budu pobjednici, nek se dogodine ožene i pobjeda im je zagarantovana, navodi Marinković.

Oženjeni 5 - 2 Neoženjeni

Tagovi: