Pavlović podnio neopozivu ostavku, za sve krivi opoziciju

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović podnio je danas neopozivu ostavku na ovu dužnost.

"Ovim putem obavještavam javnost da prihvatam prijedlog predsjednika SNSD-a Milorada Dodika", naveo je Pavlović u tekstu ostavke.

"Svojim sugrađanima, koji su osjetili nelagodu zbog mene, a zbog nečasnog, neljudskog i nekorektnog djelovanja opozicije, kojoj ništa nije sveto, ovim putem se duboko izvinjavam. Želim da se zahvalim svima na saradnji, a onima od kojih sam dobio na hiljade poruka podrške, obećavam da ću i nakon funkcije, ostati čovjek kakvog me znate, spreman da pomognem svima. Ljudskost i poštenje mi nisu, niti će moći da unište", naveo je Pavlović.

On je najavio da će pravdu dokazivati putem suda i da neće odustati od nje, te da će ustrajati u naporu da "zbaci nepravdu koja mu je ovim putem nanesena".

"Za devet mjeseci sam sa svojim timom iz deficita od 4.2 milona KM i 11 milionskih sudskih presuda uspio da stabilizujem budžet i isplatim sve obaveze koje je Grad imao. Pored toga, započeti su i mnogi infrastrukturni projekti, a u završnoj fazi su pregovori sa dva investitora gdje će biti zaposleno više od 200 ljudi. Prijedor je postao gradilište i počeo je da se razvija i živi.To je moj uspjeh", dodao je Pavlović. Nezavisne novine