Polet u seriji: Uz mnogo tenzija pao i BSK

Sedmo kolo Druge lige RS (Zapad) odigrano je u subotu na stadionu “Čaire” u Banjoj Luci, a Polet iz Broda je odnio pobjedu nad domaćinom, banjalučkim BSK-om.

Dvije pobjede u nizu davale su nadu ekipi Poleta da može doći do bodova i protiv domaćina BSK-a.

Pijetlović, šef stručnog štaba Brođana, na megdan “romantičarima” izveo je sljeći sastav:

Dobrijević, S. Bardak, Karamehić, Kondić, Grozdanić, Đukanović, Šervel, Ignjatić, Rosić, P. Bardak, Jovičić.

Od početka tvrda utakmica, puna tenzija. Međutim, Polet je došao u rano vođstvo pogotkom Srećka Grozdanića već u 12. minutu utakmice. Malo ko je očekivao da bi to mogao da bude konačan rezultat, međutim ispostavilo se da je to sve što smo mogli vidjeti na stadionu “Čaire”, bar kada su golovi u pitanju.

Sudija Davidović je imao pune ruke posla, pokazao je ukupno sedam žutih kartona i čak tri crvena. Isključen je jedan igrač BSK-a i dva igrača Poleta (Stefan Šervel u 76. i Vladimir Tešanović u 90+5. minutu).

Nakon poraza u Dubravama, uprava kluba je smijenila tadašnjeg trenera Mitra Lukića i na njegovo mjesto vratila Dejana Pijetlovića, koji je uspio prodrmati ekipu. Od dolaska Pijetlovića, Polet ne zna za poraz.

Novom pobjedom, Polet se popeo na sedmu poziciju s 12 osvojenih bodova, koliko ima i petoplasirana Gorica. Sljedeće kolo, Brođani igraju pred domaćom publikom, i možemo reći da će biti mini-derbi jer na Gradski stadion u Brod dolazi četvrtoplasirana ekipa Sloge (Trn).

Utakmica se igra u subotu u 16.00 časova na Gradskom stadionu u Brodu.

D. M.

Tagovi: