Sjednica SO Brod 28. februara

Na današnjoj sjednici, kolegijum Skupštine opštine utvrdio je dnevni red 36. redovne sjednice Skupštine opštine Brod koja će biti održana 28. februara s početkom u 9 časova.

Predsjednik SO Miloš Stanišić napomenuo je da je, od ukupno dvadeset dvije, osam tačaka dnevnog reda planirano godišnjim programom rada SO, dok su ostale prijedlozi opštinskih odjeljenja. 

Načelnik opštine Ilija Jovičić ističe da su u dnevni red, između ostalog, uvršteni Odluka o usvajanju stručnog mišljenja i urbanističko-tehničkih uslova sa planom parcelacije za formiranje građevinske parcele dva stambeno-poslovna objekta u ul. Jovana Dučića, zatim prijedlog Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o utvrđivanju kriterijuma za dodjelu novčanih sredstava ZEV za sanaciju fasada stambenih zgrada, prijedlog Odluke o raspisivanju Javnog oglasa za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u svojini opštine Brod. Pored ovoga, Jovičić je napomenuo da će se pred odbornicima naći i prijedlog Integralnog programa kapitalnih investicija za period 2020-2022. godina, prijedlog Plana utoška sredstava ostvarenih prodajom šumsko-drvnih sortimenata u razvoj nerazvijenih područja opštine Brod u 2020. godini, kao i Izvještaj o realizaciji plana implementacije prioritetnih projekata u 2019. godini, u skladu sa ciljevima iz Strategije razvoja opštine Brod za period 2016-2020. godina.

Tagovi: