Tijelo zatvorskog čuvara iz Bijeljine pronađeno obješeno o dalekovod: Mjesecima bio žrtva iznuda

Tijelo Miloša Nedića (23), zatvorskog čuvara iz Bijeljine, pronađeno je obješeno o dalekovod u ovom gradu, a sumnja se da je mjesecima bio žrtva iznuda teških oko 10.000 maraka, za koje terete njegovu bivšu djevojku i sugrađanku Mariju M. (26).

Ona je uhapšena i, kako su potvrdili izvori "Nezavisnih novina", priznala je da je od Nedića iznuđivala novac.

Terete je da je novac iznuđivala putem lažnog Instagram profila pod imenom jednog kriminalca iz Tuzle.

"M.M. iz Bijeljine je od avgusta do oktobra, ozbiljnom prijetnjom, predstavljajući se putem lažnog Instagram profila pod imenom B.K. iz Tuzle, prinudila M.N. da joj u više navrata preda novac u iznosu od  500 KM i drugim apoenima, ukupno oko 10.000 KM", saopšteno je juče iz PU Bijeljina.

Nedić je, kako dodaju naši sagovornici, ostavio oproštajno pismo, u kojem je naveo strahote kroz koje je prolazio. Policija je potom pokrenula istragu, koja ih je dovela do Marije M.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je Milošu nedavno preminula majka, a da je nestanak dvadesettrogodišnjaka prijavio njegov brat.

"Milošev brat je naveo da je Miloš otišao od kuće u nepoznatom pravcu. U ponedjeljak je jedan građanin prijavio da se mladić objesio o dalekovod, a potom je utvrđeno da je u pitanju Miloš", rekli su naši izvori.

Kako kažu naši sagovornici, Miloš je ulazio u kredite i dugove i tako se snalazio za novac koji mu je iznuđivan.

Iz PU Bijeljina juče su saopštili da je u toku kriminalistička obrada nad osumnjičenom, u cilju utvrđivanja svih činjenica i prikupljanja dokaza.

"Nakon toga slijedi izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini o iznudi", rekli su iz bijeljinske policije.

Tagovi: