Lavovi uživaju u ljubavi, Vodolije očekuje buran period

OVAN

Možete da očekujete da ćete u narednom periodu uspjeti da ostvarite svoje planove i da dođete do manjeg napredovanja. Potrudite se da sa voljenom osobom ostvarite pozitivnu atmosferu. Čuvajte se u saobraćaju.

 

BIK

Konstantno ste napeti i vaše raspoloženje se veoma negativno odražava na situaciju u poslovnom okruženju. Spremni ste da se maksimalno posvetite osobi do koje vam je stalo. Nađite više vremena za san.

 

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete sa nadređenima ostvariti bolju komunikaciju i da ćete lakše dolaziti do dobrih poslova. Maštate o osobi koju ste nedavno upoznali ali niste sigurni na koji način da joj priđete. Moguća je glavobolja.

 

RAK

Preporuka je da tokom današnjeg dana povedete računa o svojim troškovima. Dvoumite se i niste sigurni koju osobu da odaberete za sebe. Imate dva različita udvarača i svaki vam je zanimljiv na svoj način. Osjetljiv nervni sistem.

 

LAV

Dolazite do mogućnosti da ostvarite bolju zaradu i veoma rado ćete je iskoristit. Očekuje vas povoljan period za posao. Pred vama je jako povoljan dan za emocije. Sa voljenom osobom ćete ostvariti svoje želje. Ukočenost vas prati.

 

DJEVICA

Imaćete uspjeha u svom poslu. Generalno je pred vama period u kojem možete imati pozitivna rješenja na ovom planu. Nemojte da očekujete previše na polju ljubavi danas jer vam nije povoljan dan. Problemi sa cirkulacijom.

 

VAGA

Pokušavate da riješite probleme koje imate na poslovnom planu. Pred vama je faza u kojoj su moguća pozitivna rješenja. Obratite pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom. Moguće su česte svađe. Odmarajte što više.

 

ŠKORPIJA

Ukoliko budete prihvatili novu poslovnu ponudu, uspjećete da dođete do većeg napredovanja na ovom planu. Očekuju vas pozitivna dešavanja sa osobom do koje vam je stalo. Iskreno ćete joj se prepustiti. Dobro se osjećate u svojoj koži.

 

STRIJELAC

Prilično ste nervozni i ne možete da prikrijete nesigurnost koju imate kada je u pitanju vaše poslovno polje. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas poznanstvo koje bi veoma lako moglo da vas vodi do veze. Hronični problemi vas prate.

 

JARAC

Imate ispravan stav o poslovnoj situaciji u kojoj se nalazite i današnji dan vam jeste povoljan za nove odluke na ovom polju. Vrijeme je da osobi koja vam se dopada konačno stavite do znanja kako se osjećate. Povedite računa o ishrani.

 

VODOLIJA

Očekuje vas veoma buran period u kojem ćete imati brojne poslovne promjene. Polako ćete prevazići loš period koji ste imali sa voljenom osobom. Zadovoljni ste jer ljubav ipak pobjeđuje sve. Problemi sa stomakom.

 

RIBE

Putovanje koje ste planirali vam neće biti baš preterano korisno, na kraju ćete imati bespotreban trošak. Moguće je novo ljubavno poznanstvo kao i problemi ako već imate partnera. Manji problemi sa disajnim putevima.

Tagovi: