Poginula trudnica, sudarila se s drugim automobilom, u kolima bilo i dijete

Trudnica T. M. iz sela Maleševa kod Golupca poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju dogodila na Boljetinskom brdu kod Donjeg Milanovca.

Kako nezvanično saznaje Kurir, ona je stradala kada se automobil u kom se nalazila sudario s kolima koja su se kretala iz drugog pravca.

- Sa suprugom se vraćala iz Donjeg Milanovca kući, a s njima u kolima je bilo i njeno dete. U jednom momentu, ona je odvezala sigurnosni pojas kako bi detetu koje je sedelo na zadnjem sedištu dodala flašicu s mlekom. Međutim, tada je pod za sada nerazjašnjenim okolnostima u njihovu traku prešao drugi automobil i direktno se zakucao - priča izvor Kurira i nastavlja:

- Žena je snažno udarila i preminula na mestu, a navodno joj je od udarca zapravo pukao vrat. Ekipa Hitne pomoći, koja je brzo stigla na mesto nesreće, mogla je samo da konstatuje smrt devojke koja je bila u šestom mesecu trudnoće. -

Policija je obavila uviđaj i alko-testom utvrdila da je vozač koji je udario u T. M. i njenog muža bio pod dejstvom alkohola.

- Pukom srećom, njen suprug i dete su lakše povređeni. Policajci su pokušali da mu što bezbolnije saopšte da je ostao bez supruge i nerođenog deteta, pa su ga uveli u stanicu. Kada su mu rekli da T. M. nije izdržala, uhvatio se za glavu i počeo da jauče 'Nema ih više, šta ću ja sada' - objašnjava izvor.

nezavisne.com

Tagovi: