Tijelo Jovanovića pronašli ribari

Tijelo Milana Jovanovića koji se utopio u rijeci Savi pronašli su sinoć oko 20.00 časova ribari na terenu na kojem je vršena pretraga od strane pripadnika SAJ-a i RUCZ.

"Tijelo su pronašli ribari neposredno ispod mjesta utapanja na terenu na kojem je vršena pretraga, došlo je do isplivavanja tijela, prirodni proces koji se dešava utopljeniku", kaže za ATV direktor RUCZ Milan Novitović.

Policija iz Orašja bila je na licu mjesta, čekala je dolazak tužioca kako bi se odradila kompletna procedura koja treba. 

"Pripadnici SAJ-a i RUCZ su na vodi i upravo su završavali akciju i spremali se da krenemo porodici da izjavimo saučešće i onda smo dobili informaciju kolega iz Orašja da je prijavljen pronalazak tijela", kazao je Novitović za ATV juče oko 20.00 časova.

Za Jovanovićem su tragali pripadnici SAJ-a i RUCZ zajedno sa Civilnom zaštitom opštine Šamac i roniocima iz Modriče.

Jovanović je bio odbornik SNSD-a iz Šamca. Utopio se juče u rijeci Savi dok se kupao sa dvojicom prijatelja, a pretpostavlja se da se utopio kada ga je odnio vrtlog. Potraga za njim trajala je od sinoć.

Jovanović je rođen 26.05.1991. u Gradačcu, a osnovnu školu i gimnaziju završio je u Šamcu.

Po zanimanju je bio profesor geografije, a to zvanje je stekao 2014. godine na Prirodno-matematičkom fakultetu u Banjaluci.

Tagovi: