Polaznicima kursa grafičkog dizajna uručeni sertifikati

Uručenjem sertifikata i prezentacijom radova polaznika kursa grafičkog dizajniranja, juče je u prostorijama brodskog udruženja ''Korak Nade'' ozvaničen završetak šestomjesečne obuke 15 polaznika projekta ''Dizajnirajmo budućnost'', čija je vrijednost 17.269 KM.

Riječ je o projektu ''Saveza za povratak izbjeglih i raseljenih Bosanske Posavine'' koji je implementiran u saradnji sa udruženjem roditelja djece sa posebnim potrebama i lica sa invaliditetom ''Korak Nade'', a koji je realizovan u okviru ReLoad programa kojeg finansira Evropska unija, a provodi UNDP.

Prema navodima koordinatora projekta Julijane Petrović, projekat je bio namijenjen omladini i nezaposlenim ženama mlađe životne dobi, s ciljem sticanja znanja i motivisanja za dalji rad u oblasti grafičkog dizajna i uopšte digitalnih tehnologija.

Načelnik opštine Brod, čestitajući na uspješno realizovanom projektu, istakao je da lokalna uprava stoji uz mlade, pruža podršku i finansijski pomaže one koji žele da napreduju i stiču nova znanja. Dodao je da Opština ima podršku UNDP i EU, te istakao da je ovo samo jedan u nizu projekata koji na području Broda finansiraju ove institucije.

Tagovi: